Køb lampeskærme i alle farver og modeller

Det kan være svært at finde den helt rigtige lampeskærm – specielt hvis den skal sættes på en gammel lampe, man har nær. Hos Brøggers Belysning har vi mange forskellige lampeskærme i høj kvalitet til enhver smag. Vi har lampeskærme, til pendel-, bord- og gulvlamper, i mange forskellige smukke farver og modeller.

Pryd dit hjem med lampeskærme fra Brøggers Belysning. Køb lampeskærm her!

Giv din gamle lampe nyt liv – køb lampeskærm

Selv de smukkeste lamper trænger i ny og næ til en ny lampeskærm. Med en ny lampeskærm kan du give din lampe sit eget personlige design. Måske leder du efter én mage til den gamle, eller måske søger du noget helt nyt. Uanset hvad så hjælper vi gerne med at finde den helt rigtige skærm til dig.

Smukke lampeskærme – håndsyede skærme

Hos Brøggers Belysning er vi stolte over at være forhandler af nogle af de smukkeste lampeskærme i Danmark. I vores sortiment finder du både KS skærme, trafikskærme og skærme fra Alp Designs:

Alp Designs

Vi har et stort udvalg af lampeskærme fra Alp Designs. Du finder både skærme i silke og plissé i forskellige størrelser og farver. Se her!

KS Skærme

Ønsker du en eksklusiv lampeskærm er vores lampeskærme fra KS Skærme værd at kigge på. Alle lampeskærmene fra KS Skærme bliver designet og håndlavet i Danmark, hvilket sikrer det højst mulige kvalitetsniveau. Se de unikke skærme her!

Trafikskærme

I vores udvalg af lampeskærme finder du et utal af trafikskærme i skønne farver. Alle skærmene kan bruges som pendel eller til trafikgulvlampen og fodgængergulvlampen. Se de mange spændende materialer og farver her!

Vi går op i kvalitet, og alle vores lampeskærme er nøje udvalgt efter kvalitet og design. Vi holder os altid opdaterede på tidens trends, og vores sortiment er fyldt op med de mest populære skærme. Køb lampeskærm hos Brøggers Belysning og forny dit hjems udtryk.