Tiffany

Tiffany lamper – smukke håndlavede

Berig dit hjem med smukke håndlavede Tiffany lamper. Hos Brøgger Belysning har vi sikret os en stor samling af Tiffany lamper – både bordlamper, væglamper, standerlamper, gulvlamper og lamper til loftet. Lamperne er nøje udvalgte og kommer i karismatiske former og farver.

Spektakulære Tiffany lamper med farvede glas

Tiffany lamper er kendt for sine farvede mosaikglas, der er samlet og bundet sammen med kobbertråd. De møjsommeligt håndlavede detaljer på lamperne gør, at de er kendt og elsket verden over.

Oprindeligt er Tiffany lampen opfundet af amerikanske Louis Comfort Tiffany omkring 1870, men fremstilles i dag i Kina efter gamle principper, hvor kobbertråden loddes med loddetin.

 

Læs mere >

Tiffany bordlamper – robust og moderne design

Vores Tiffany bordlamper kommer i yderst kunstfærdige designs. I udvalget hos Brøgger Belysninger finder du en smuk pingvin bordlampe i glas, hvor pingvinen er iklædt sit fineste pus med tophat og rød sløjfe. Du finder også en yderst smuk lampe med et spil af terapeutiske farver, hvor lampeskærmen er placeret på toppen af en udsmykket fod med en dreng, der hviler på en hest.

Udsmyk dit hjem med Tiffany lamper – udsalg

Hos Brøgger Belysning tror vi på originalitet og funktionalitet. Alle vores Tiffany lamper er derfor nøje udvalgte. Vi har løbende Tiffany lamper på tilbud, så hold øje med det store udvalg af Tiffany lamper her på siden.

Er du allerede indehaver af en lampe, men ønsker at forny looket, har vi hos Brøgger Belysning et stort udvalg af lampeskærme i forskellige stilarter og materialer. Du finder lampeskærmene her!

Giv dit hjem karakter med Tiffany lamper

Med Tiffany lamper giver du dit hjem en smuk og unik stil, der symboliserer elegance og stil. Vores kompetente medarbejdere står altid klar til at rådgive dig om belysning samt besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have til de enkelte Tiffany lamper.

Besøg os på Stjernepladsen i Aarhus eller ring til os på 86 16 89 52